Wanneer

binnenbepleistering?

Het bepleisteren van muren lijkt eenvoudiger dan het is. U doet er dan ook het best aan om dit over te laten aan een ervaren vakman zoals Pleisterwerken Mario. Actief in groot-Gent, staat Mario in voor de bepleistering van diverse soorten ondergronden. Pleister is namelijk de beste basis om op verder te werken.

Samen met u bespreken we de mogelijkheden en geven u het nodige advies. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen de standaard gipsbepleistering en natuurpleister. Dit laatste wordt echter eerder ingezet bij monumenten en oude gebouwen.

Of u ons nu inzet voor een nieuwbouwproject, renovatiewerken of het bepleisteren van een enkele muur: ik ga steeds met dezelfde passie voor u aan de slag. Een perfecte, egale en schilderklare afwerking is gegarandeerd! Ben je op zoek naar hulp voor pleisterwerken in Gent? Dan ben je bij Mario aan het juiste adres.

 

Alleen professioneel materiaal

Mario is een echte vakman die garant staat voor een 100% optimaal resultaat. Met zijn oog voor detail mist hij geen enkele vierkante millimeter en krijgt u volkomen gladde muren perfect volgens de regels van de kunst.

Pleisterwerken Mario beschikt over het juiste professionele materiaal. U hoeft dus niets te voorzien. De pleister en andere afwerkingsmaterialen waarmee gewerkt wordt zijn voornamelijk gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Een totaalpakket van professionalisme en aandacht voor het milieu.

Verder kunt u het volgende verwachten:

Een uitstekende klantenservice.
Een uitstekende klantenservice.
Een duidelijke, vrijblijvende offerte op maat.
Een duidelijke, vrijblijvende offerte op maat.
Een persoonlijke aanpak rekening houdend met de bestaande ondergrond.
Een persoonlijke aanpak rekening houdend met de bestaande ondergrond.
Waarom kiezen voor binnenpleisterwerk?

Een opsomming van de voornaamste voordelen.

Het laten bepleisteren van muren is vaak een natuurlijke reflex van mensen wanneer ze bouwen of verbouwen zonder dat ze erbij stilstaan dat het eigenlijk heel wat voordelen heeft. Wij sommen ze even voor u op.

  1. Het is redelijk goedkoop.
  2. Voor een ervaren stukadoor is het weinig arbeidsintensief waardoor hij uw muren en plafonds snel en efficiënt kan pleisteren.
  3. Een bepleisterde muur of plafond heeft een grote draagkracht.
  4. Pleisteren rond ramen en deuren gaat snel en eenvoudig.
  5. Met pleister kan je ook op moeilijke plaatsen doeltreffend oneffenheden wegwerken
Contact

Contacteer ons voor meer informatie!